Lindi më 1920, në Lusen, Kukës. Më 14 maj 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit "të vuajtjes së dënimit për motive politike", prej 20 nëntor 1947 deri më 14 tetor 1949. Pas daljes nga burgu është intenruar, nga Kukësi në Tepelenë, prej 14 tetor 1949 deri më 20 maj 1954, dhe në Lushnjë, prej 21 maj 1954 deri më 20 maj 1956.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2161-2162, 2213-2214
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.