Lindi në fshatin Reç të Dibrës, në vitin 1920. Më 23 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor si "sabotator të pushtetit", dhe e dënoi me tre vjet burg dhe humbjen e të drejtës qytetare-politike gjatë gjithë kohës së ndëshkimit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 19
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.