Lindi më 1949, në Sarandë. U burgos dhe internua “për motive politike“. Më 17 nëntor 1973, me vendim nr. 114, Gjykata e Sarandës e dënoi “për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor“ dhe “largim pa leje nga vendi i internimit“, me 4 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.