Lindi më 30 tetor të vitit 1928, në Peshkopi. Më 10 shtator 1951, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 266
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.