Lindi në vitin 1920 në fshatin Marglliç të Çamërisë. Më 15 korrik 1970, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 633.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.