Lindi më 17 maj të vitit 1890, në fshatin Hingë të Beratit. Më 9 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Fierit e shpalli fajtor si "armik të popullit dhe kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje e konfiskimin e pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 2, Fl. 106, 107, 108.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.