Lindi në vitin 1911, në fshatin Polis të rrethit të Librazhdit. Më 16 dhjetor 1946, Gjykata ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për16 dhjetor 1946, Gjykata ushtarake e Elbasanit e deklaori fajtor  për «sabotim të pushtetit popullor» dhe e dënoi me 1 vit heqje lirie. U arrestua sërish më 1972, dhe më 23 nëntor në po atij viti, Gjykata e Librazhdit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1 V. 2012, D. 1, Fl. 636. 
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.