Lindi më 1910, në Kukës. Më 30 nëntor 1993, me vendim nr. 1105, Gjykata e Kukësit njohu faktin e vdekjes në hetuesi, më 1 shkurt 1949, në Prizren. U arrestua në Shqipëri dhe iu dorëzua gjykatës në Jugosllavi.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2179-
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.