Lindi në Krujë, më 4 mars të vitit 1912. Më 13 prill 1945, Gjykata Speciale e deklaroi fajtor për "krime lufte" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 304
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.