Lindi më 15 maj të vitit 1912, në Berat. Më 28 gusht 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e tentativës së arratisjes nga vendndalimi", dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 4 vjet kohë. U vra më 1967, në kampin e punës së detyruar në Elbasan.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 506
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.