Lindi më 1909, në Gjanç, Korçë. Më 14 shtator 1945, me vendim nr. 164, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi si "kriminel lufte dhe armik i popullit", me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Dënimi iu zbrit në 10 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 13, Fl. 215
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.