Lindi në Tiranë, në vitin 1932. U arrestua më 15 prill 1969, dhe më 22 dhjetor të po atij viti, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie. U lirua më 15 prill të vitit 1972.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 76-77
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.