Lindi më 15 shkurt 1921, në Belsh. Me vendim nr. 1, datë 1 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Rrethit Elbasan e dënoi për «bashkëpunim në moszbatimin e reformës agrare dhe duke hedhur parulla për rrëzimin e pushtetit e qeverisë», me 10 vjet burg, humbjen e të drejtave civile, si dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 370
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.