Lindi më 1896, në Paver, Përmet. Më 22 shtator 1945, me vendim nr. 141, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi «kriminel lufte dhe armik të popullit» dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 64, FL. 39.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.