Lindi në Shkodër, në vitin 1908. Më 21 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me dhjetë vjet burg dhe humbjen e të drejtave për pesë vjet kohë.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 565
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.