Lindi më 1949, në Tiranë. U pushkatua për motive politike. Më 31 janar 1977, me vendim nr. 39, Gjykata e Tiranës e shpalli fajtor për «diversion, për agjitacion e propgandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me vdekje, pushkatim, konfiskimin e pasurisë dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.200-201
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.