Lindi më 1928, në Vlorë. U arrestua më 29 qershor 1948, dhe më 6 maj 1948, me vendim nr. 31, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës dhe dezertor" dhe e dënoi me 8 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 305
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.