Lindi në Shkodër, më 1 qershor 1912. Më 12 shtator 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq të Rasim Doçit për "motive politike", më 12 janar të vitit 1944.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 727
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.