Lindi më 1913, në Mitrovicë. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, më 27 maj 1993, vendosi njohjen e faktit që R. D. është vrarë, «pa gjyq, për motive politike», më 15 nëntor 1944, në Prizren, Kosovë.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 130-131.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.