Lindi më 1923, në Kavajë. Më 20 gusht 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "se ka strehuar dhe furnizuar të arratisurit, ka bërë mbledhje kundër pushtetit popullor", me vdekje, pushkatim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 181
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.