Burimi: AQSH, F.14, V.1945, D.215, fl.22

Ramis Isufi i biri i Gonzhes dhe Zenelit, lindur më 1910 në Podgoricë, tregtar, arrestuar më 8/2/1945 nga shtabi i Brigadës së II, Mbrojtjes së Popullit.
Burimi: Arkiva e shtetit , AQSH, F.14, V.1945, D.215, fl.22
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

Dokumenti i 10 shkurtit 1945, ja lista me 40 të arrestuar, kryesisht bujq nga Shkodra, armiq të regjimit

Një listë me 40 të burgosur, të cilët ishin arrestuar brenda 4 ditëve, kryesisht në Lexo më shumë