Lindi më 9 shkurt të vitit 1937. Sipas vendimit të Gjykatës së Korçës, 8 shator 1979, lënë në fuqi nga Gjykata e Lartë me vendimin e 5 qershorit 1979, u deklarua fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", dhe u dënua me dhjetë vjet burg, humbjen e së drejtës elektorale për pesë vjet kohë dhe pesë vjet internim.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.