Lindi më 1912, në Ishëm, Durrës. Më 11 nëntor 1993, me vendim nr. 991, Gjykata Krujë vendosi njohjen e faktit të qëndrimit në arrati nga periudha 30 nëntor 1944 deri më 21 shtator 1953 dhe më pas vrasjen pa gjyq nga forcat e ndjekjes, "për motive politike", më 21 shtator 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 209
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.