Më 4 janar 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq të Ramazan Jellës, më 18 maj 1947, në dhomat e izolimit në Durrës.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 767-768
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.