Lindi në 1922, në Priskë, Tiranë. Më 29 shtator 1945, me vendim nr. 320, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "se ka dezertuar nga radhët e ushtrisë Nacional Çlirimtare dhe ka kaluar në radhët e forcave tradhëtare të udhëhequra nga Abaz Kupi dhe si armik i popullit", me 10 vjet burg e punë të detyruar, humbjen e të drejtave civile e politike për aq kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 406
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.