Lindi në 1869, në Shijak. Më 17 shtator 1947, me vendim nr. 449, Gjykata Ushtarake e
Tiranës e dënoi për "strehim dhe furnizim kriminelësh", me 5 vjet burg me punë të detyruar. Falur me dekretin nr. 962 datë 25 nëntor 1949.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 159
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.