Lindi më 1911, në Luarat të Çamërisë. Me vendim nr. 12, datë 28 gusht 1965, Gjykata e Qarkut të Elbasanit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 5 vjet burg. U lirua më 2 mars 1970.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 431
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.