Lindi në Përmet, në vitin 1930. U arrestua më 21 shtator 1963, dhe me vendim nr. 1, datë 15 janar 1964, Gjykata e Qarkut të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie. Me Dekret nr. 4341, datë 11 maj 1971 të P. K. P.-së, iu fal koha e mbetur e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 176
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.