Lindi më 1924, në Bogdan, Berat. Më 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes në kufi "për motive politike", më 13 maj 1950.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 114

Ramadani ka qenë partizan në brigadën e 7-t ësulmuese. Gjatë një beteje është plagosur rëndë dhe ka humbur një pjesë të dorës, duke u bërë invalid. Pas mbarimit të luftës, shkoi me studime në Berlin (Gjermani) për degën e jurisprudencës. Kur e përfundoi u rikthye në Shqipëri.
Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.