Lindi më 1914, në Përmet. Më 2 prill 1964, me vendim nr. 6, Gjykata e Qarkut të Gjirokastrës e deklaroi fajtor dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, si dhe heqjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 28-29
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.