Lindi në 1929, në Korçë. U arrestua më 25 tetor 1948. Më 4 mars 1949, me vendim nr. 16, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi "se kanë ndihmuar armiqtë e popullit", me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile për aq kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 210.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.