Lindi më 1890, në Macukull, Mat. Më 31 korrik 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, "për motive politike", më nëntor 1945.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2443-2444
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.