Lindi më 1894. U arrestua më 25 shkurt 1953, dhe me vendim të Gjykatës Territoriale të Shkodrës u dënua me vdekje, me pushkatim. U ekzekutua më 30 gusht të vitit 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 401
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.