Lindi më 1922, në Kolesjan, Kukës. Më 6 korrik 1993, me vendim nr. 662, Gjykata Kukës vendosi njohjen e faktit të pushkatimit pa gjyq "për arsye politike', më 26 dhjetor 1944. Ka qenë partizan i Brigadës 24, dhe është pushkatuar nga partizanët e kësaj brigade.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 317
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.