Kryeplak i fshatit Luzhë, Tropojë. I pushkatuar me gjyq partizan në Tropojë të vjetër pa u çliruar Shqipëria me akuzën e bashkëpunimit me pushtuesit dhe anglo-amerikanët.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.