Lindi më 1894, në Burrel. Më 9 korrik 1952, me vendim nr. 158, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi "se ka qenë i lidhur me organizatën e Ballit Kombëtar dhe se ka qenë kryetar i një bande të armatosur", me vdekje, pushkatim.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 226-227, 2470-2471
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.