Lindi më 1944, në Golaj, Has. Më 13 dhjetor 1984, me vendim nr. 6, Gjykata e Lartë e dënoi “për vepër terroriste e mbetur në fazën e përgatitjes, për armbajtje pa leje“, me vdekje dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

 

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1. Fl. 1997-
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.