Lindi në vitin 1903, në fshatin Remas të Myzeqesë. U vra me urdhër të Mehmet Shehut dhe Dushan Mugoshës, bashkë me banorë të tjerë të pafajshëm të këtij fshati, nga partizanët e Brigadës së Parë Sulmuese, më 21 tetor 1943.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 10
Burimi: Uran Butka, Mehmet Shehu, krime kundër njerëzimit, në «Almanak», 2, ISKK, Tiranë 2012, f. 250; AISKK, F. 1, V. 2017, D. 102, fl. 60-61; Gazeta 55, 18 nëntor 2015, 17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.