Lindi më 1888, në Topovë të Gjirokastrës. Më 29 maj 1953, me vendim nr. 219, Kolegji Ushtarak e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 63, FL. 7-8
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.