Lindi në Pogradec, në vitin 1906. Me vendim nr. 35, datë 26 shkurt 1959, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 383
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.