U dënua "për motive politike", dhe më 8 shtator 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e dëbimit, nga rrethi i Beratit në rrethin e Fierit, Luar prej datës 12 dhjetor 1966 deri më 30 shtator 1991.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 211
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.