Lindi në Korçë, në vitin 1909. Më 21 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, punë të detyruar dhe me humbjen e të drejtave politike për 5 vjet kohë. Me dekret dënimi iu ul në 10 vjet burgim.

 

 

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 137-138
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.