Kryetar i tarikait Helveti për Jugun. Lindi në vitin 1890, në Delvinë. U arrestua në vitin 1945 dhe u dënua me vdekje, me pushkatim, si “ armik i popullit“  .

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.