Lindi në Greshicë, Mallakastër. Gjatë luftës ishte pjesë e forcave të Ballit Kombëtar. Pas lufte, u dënua me 20 vjet burg. Në prill 1947 u arratis nga burgu dhe u nis të largohej nga Shqipëria. E vranë forcat e ndjekjes në Sopik të Gjirokastrës. Më 8 shtator 1994, Gjykata Mallakastër vendosi njohjen e faktit të vrasjen pa gjyq "për motive politike" nga forcat komuniste më 15 dhjetor 1947.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 25, FL. 502-503
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.