Ka vuajtur dënimin në burgun e Spaçit dhe ka marrë pjesë në revoltën e vitit 1973 që u zhvillua në Spaç.

Burimi: Rrëfimi i Mirush Osmanit, në ciklin “Zërat e Kujtesës”
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.