Lindi më 1932, në Vreshtas të Fierit të Fierit. Më 20 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi fajtor se "ka qenë ballist dhe ka marë pjesë në operacionet e Myzeqesë", dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë së tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 18
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.