Lindi në Ersekë, në vititn 1896. Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje dhe bashkëpunim me Ballin Kombëtar" dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale, qytetare e politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 180
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.