Deputet i Parlamentit Shqiptar Legjislatura: 21/11/1932-16/11/1936 10/02/1937-6/04/1939 -Anëtar i Asamblesë Kushtetuese: 12/04/1939-01/04/1940. U dënua për motive politike nga regjimi komunist dhe e vuajti dënimin në burgun e Burrelit. Vdiq në burg më 1947. Vendi i varrimit: I panjohur.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.