Tregtar.Lindi më 10 mars të vitit 1910, në Tiranë. Të mesmen ekonomike e kreu në Ru-mani. Anëtar i grupit të rezistencës «Bashkimi Demokrat Shqiptar». U arrestua më 2 shkurt të vitit 1946 dhe u dënua me vdekje, me pushkatim. Më vonë dënimi iu kthye në burgim të përjetshëm e pastaj në 101 vjet heqje lirie. Vdiq në vitin 1979, në moshën 70 vjeçare, në fshatin e Rozares, ku gjendej i internuar me gjithë familjen.

 

 

Burimi: Pjetër Pepa, Dosja e diktaturës, «Kumi», Tiranë, 2009, I, III, f. 82.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.