Lindi më 1912, në Shpal të Mirditës. Më 28 mars 1952, me vendim nr. 62, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «strehim dhe furnizim të kriminelëve», dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 367.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.